Футзал у Полтаві: «Нове життя» вже традиційно трощить суперника

Спорт
31 січня 2012 о 12:071106 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Футзал у Полтаві: «Нове життя» вже традиційно трощить суперника
Фоторепортаж. Грали команди області: «Стріт» – «Зеніт», «Рубін» – «Нове життя», «Динамо» – «Лукас», «Чайка» – «Зефір Пластиком».


Вчора, 30 січня, пройшов перший ігровий день 17 туру "Відкритої зимової першості ПАТ "ПЗМС" з футзалу".

Перший матч видався найцікавішим. Аутсайдер чемпіонату, команда «Стріт» перемагала 2-0, проте за досить короткий час пропустила три голи. Програючи 3-2, «Стріт» зрівняв рахунок за 6 сек до кінця матчу. Остаточний рахунок матчу – 3:3.

Другий матч чекали всі. Адже один з лідерів зимової першості – «Нове життя» зустрічалося з непоступливим «Рубіном». І на перших хвилинах гри «Нове життя» забили перший гол. Опонент нічого не міг протидіяти команді Олександра Мелащенка, і лише забив гол престижу на останніх хвилинах. Після перемоги з рахунком 6:1, на питання журналістів «Кола» відповів воротар команди «Нове життя».

- Сьогодні ми отримали заслужену перемогу, - говорить Олег Шостак. – Забили швидкий гол, і «Рубін» «посипався». Ми продемонстрували високий рівень, єдине – потрібно тренуватися грати з польовим воротарем, щоб не пропускати такі м’ячі. Шанси на перемогу в турнірі? Звичайно є, і дуже великі, не двилячись на друге місце, адже все ще попереду.



Третій матч був теж між аутсайдером і командою, яка знаходиться на верхніх позиціях турнірної таблиці. Тому, мабуть, і результат такий – 7:0, впевнена перемога кременчуцької команди «Лукас», над полтавським «Динамо».

Останнє протистояння вчорашнього ігрового дня тримало в напрузі вболівальників полтавського футзалу. І їх очікування на гарну і непередбачувану гру справдились. «Зефір Пластиком» переміг «Чайку», і наздогнав її по очкам.

До теми: Нова гра у Полтаві активно набирає обертів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter