У Полтаві водії почнуть боротись із ДТП

Новини
Ніна Король2 лютого 2012 о 14:291156 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві водії почнуть боротись із ДТП
У неділю, 5 лютого, в Полтаві водії роздаватимуть листівки та влаштують автопробіг, щоб уберегти життя й запобігти ДТП.


Такі листівки полтавські водії роздаватимуть цієї неділіТакі листівки полтавські водії роздаватимуть цієї неділі

Усе це відбуватиметься у рамках акції «Почни з себе», яка буде проводитись автомобілістами, аби знизити кількість аварій на дорогах.

– Спочатку 0 9.00 полтавські автомобілісти зберуться біля Вічного вогню (Меморіал Солдатської слави) , потім роз’їдуться по місту в точки, де найбільше скупчення людей та часто стаються ДТП.  Роздадуть тисячу листівок перехожим та водіям.

Про це розповів Андрій Приходько, ініціатор акції.

– Потім знову приїдуть на 11.00 до Вічного вогню, там спільно з керівництвом ДАІ міста та області проведуть бесіду та лекцію, – додав Андрій.

Насамкінець автомобілісти вирушать двома колонами у протилежні сторони – по кільцю, де зустрінуться в кінцевій точці акції ТРЦ «Екватор». Автопробіг із пропорами заради того, аби привернути більше уваги до проблеми аварій, у яких травмуються та гинуть люди.

Акція відбуватиметься за підтримки УДАІ області та Полтави.

Автомобілісти Полтави сподіваються, що акцію підтримають і в інших містах України. У самій Полтаві 5 лютого очікують участі 40 кермувальників.

Полтавські автомобілісти нещодавно брали участь в автопробігу Київ-Крути. Фото novostiukrainy.ru Полтавські автомобілісти нещодавно брали участь в автопробігу Київ-Крути. Фото novostiukrainy.ru

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter