У Полтаві «Живі барабани» та «майдансери» презентували два кліпи

Новини
4 лютого 2012 о 15:011604 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві «Живі барабани» та «майдансери» презентували два кліпи
Презентація була не менш запальною, ніж сам кліп.Фоторепортаж. «Живі барабани», «майдансери» та DJ Jedy безкоштовно презентували кліп полтавській громаді.


Вчора, 3 лютого, у виставковій залі «Фрапе» Міського будинку культури полтавцям презентували 2 кліпи – «I love Ukrаine» та «I love Poltava».

Нагадаємо, що перший кліп бере участь у конкурсі неофіційного гімну Євро-2012.

-  Це наш перший кліп, у якому спочатку з’явився трек, а потім ідея зняти на нього відео, - говорить Євген Дудник, керівник колективу «Живі барабани». – Кошти збирали як власними силами, так і у  батьків дітей, які брали участь у зйомках. Я вважаю, що краще, ніж ходити у кого-небудь просити, буде зробити самому. Найважче було знімати маленьких дітей, адже їм всього лише по три рочки, а  зйомки проходили восени, коли було вже холодно, проте вони молодці, ми зробили те, що хотіли. Завтра кліп передаємо на всі музичні канали України, де його і можна буде побачити.



На презентації кліпу виступали колективи з дитячої музичної школи №1, проект «Майданс Полтава» та гурт «London Hill». Між виступами ведучий концерту викликав на імпровізовану сцену всіх людей, які брали участь у зйомках, і кожен міг розповісти про свої емоції та висловити слова вдячності.

- Це перша моя робота такого рівня, яка буде настільки активно висвітлюватися в мас-медіа, – розповідає Денис Руденко, автор, режисер і оператор-постановник кліпу. –  У кожній  роботі я зіштовхуюсь з чимось незвичайним. Тут мене вразило поєднання барабанів та електронної музики. Це дуже цікаво у музичному плані. І зйомки було досить масштабні: майдансери, «Живі барабани, київський DJ Jedy. Знімали ми його багато днів, тому і кліп вийшов такий наповнений.

Найбільш витривалим глядачам концерту, «Живі барабани» та DJ Jedy презентували свої нові пісні, на які, в перспективі, ще збираються знімати відеокліпи.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter