Полтавців закликають шукати крадіїв електродротів

Ситуація
Надія Труш7 лютого 2012 о 15:401015 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців закликають шукати крадіїв електродротів
Полтавські міліціонери розшукують  осіб, які пошкоджують об'єкти електроенергетики міста.


фото mobus.comфото mobus.com

Оперативно-розшукові заходи по виявленню зловмисників у місті проводяться у зв’язку з тим, що через морози можуть почастішати випадки  крадіжок, а також виникати аварійні ситуації. Про це повідомляє УМВС в Полтавській області.

- Для попередження та виявлення випадків пошкодження електромережі  мобільні групи працівників міліції оглядають їх, слідкують, аби ті  були цілі, працюють навіть вночі, - розповів Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС в Полтавській області. – Вдень міліціонери працюють спільно з енергетиками. Особливу увагу приділяють віддаленим районам. Бо, за статистикою, 90% випадків розкрадання та умисного пошкодження електромережі стається у сільській місцевості.

Полтавців закликають повідомляти про випадки пошкодження електромережі в міліцію

Міліціонери Полтавського райвідділу УМВС В Полтавській області звертаються до усіх полтавців з проханням повідомляти правоохоронців про випадки пошкодження об’єктів енергопостачання за адресою:  м. Полтава, вул. Луценка, 19 а, тел. 59-44-81. Анонімність гарантують.

За умисне пошкодження металевих конструкцій електромережі передбачають покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 15 років ( стаття  194-1 Кримінального кодексу України).

Крім того, полтавці через морози неконтрольовано  споживають електроенергію. А це може створити загрозу аварійних відключень будинків.

До теми:

Полтавці за електроенергію зможуть заплатити через інтернет

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter