ДАІ формує у полтавських школярів нову модну звичку

Новини
8 лютого 2012 о 16:51968 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото: ВЗГ УМВС України в Полтавській області Інспектори ДАІ безкоштовно роздають флікери учням шкіл міста.


У рамках акції під назвою «Поміть себе в темряві» інспектори Державтоінспекції у школах Полтави продовжують роздавати юним учасникам дорожнього руху флікери та ознайомлюють дітлахів з культурою їх носіння.

Флікери – це маленькі значки або наклейки, які можна розмістити на рюкзаку, куртці, руці або джинсах, а також на взутті. Вони відбивають світло в темряві і допомагають швидше побачити пішохода в нічний час.

Поки що у якості експерименту світловідбиваючі знаки отримали учні початкових та середніх  класів шкіл № 2, 3 та 20 . У майбутньому акцією співробітники ДАІ планують охопити решту навчальних закладів міста.

- Ми маємо надію, що вчителі на шкільних зборах будуть також доносити інформацію батькам підлітків про важливість носіння їхніми дітьми одягу з світловідбиваючими елементами, - розповіла Наталія Варченко, прес-офіцер УДАІ в Полтавській області.

До речі, флікери співробітники ДАІ спільно з автовласниками роздавали і дорослим учасникам дорожнього руху під час нещодавньої акції «Почни з себе». Правоохоронці сподіваються, що незабаром пов'язка або наклейка зі світловідбиваючими елементами стане невід’ємним атрибутом свідомих та відповідальних полтавських пішоходхів та допоможе вберегти не одне життя.

За офіційною статистикою, у Полтаві за січень цього року сталося 5 ДТП за участю дітей-пішоходів, у яких 6 дітей були травмовані. Жодна дитина не загинула.

До теми:

У Полтаві працівники ДАІ роздавали світловідбиваючі стрічки

Полтавці не зрозуміли акції автомобілістів: одні дякували, інші – крили нецензурною лайкою

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter