Полтавський мер у РАЦСі привітав молодят

Новини
14 лютого 2012 о 14:102414 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський мер у РАЦСі привітав молодят
Утворення нової родини вітали сьогодні у ПолтавіФоторепортаж. Офіційно взяти шлюб сьогодні, у День святого Валентина, у місті вирішили 9 пар, з них лише одна – з "повним набором" урочистостей.


Студентська пара з Полтавського університету економіки і торгівлі – 19-річна Тетяна Діденко та 24-річний Володимир Персань – зустрічалися 2,5 роки, та ідея одружитися у День всіх закоханих спала на думку саме нареченому. Таня давно чекала пропозиції від коханого, тож радісно погодилась.

- Ми сподіваємося, що магія цього дня зробить наш шлюб ще міцнішим та щасливішим, - говорять вони.

Весільна церемонія відбувалася за класичним сценарієм – усне засвідчення згоди одружитися, ступання на рушник, підписи у документах, отримання свідоцтва, поцілунок у ролі чоловіка та дружини, весільний танець, фото на пам'ять, привітання рідних, друзів та близьких. Проте працівники центрального  РАЦСу запевняють: хотіли надати події ще більшої урочистості, ніж завжди. Про особливий день нагадували четверо янголят, що допомагали ведучим під час церемонії, та купа представників ЗМІ у залі.



Був серед присутніх і гість без запрошення: мер Полтави Олександр Мамай особисто вирішив привітати молодят з вагомою подією у їхньому житті. Також Олександр Федорович дав відповідальне і важливе доручення подружжю: творчо та результативно підійти до вирішення демографічної ситуації у Полтаві та протягом року подарувати місту нового мешканця.

- Бажаю, щоб Ви завжди трималися разом – це найголовніше. Також зичу, щоб до Вас прилітав лелека та на радість батькам дарував дітей та онуків, - сказав він.

Молода родина отримала від міського голови символічний подарунок – фотоальбом для збереження найщасливіших моментів у житті нової сім’ї.

Подружжя швидко і вдало вжилося у роль зірок: молодята посміхалися, активно позували фотографам та не соромилися виявляти свої почуття перед об’єктивами камер.

До теми:

У Полтаві "одружиться" сотня студентів

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter