У Полтаві студенти передумали одружуватися

Дозвілля
Дар 039 я Розумняк14 лютого 2012 о 16:011411 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві студенти передумали одружуватися
Замість кришталю - пластикові стаканчики, замість шампанського – кефір та молоко, замість обручок - булка. Саме так проходило цьогорічне імпровізоване студентське весілля.


Вже п’ятий рік поспіль його організовує студентська рада Полтавського інституту економіки і права та управління в справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.

- Ми вирішили, що логічніше буде влаштувати весілля в суто «студентському» стилі.. Студент людина бідна. Тому у нас і конкурси, і кухня теж «студентська», - розповіла Ірина Звягольська, студдекан юридичного факультету.

Молодята клялися у вічному коханні особливим методом: вічно розділятимуть всі біди студентського життя, ділитимуться зошитами із семінарських занять, та останнім шматком, коли у когось одного буде бурчати у животі. На знак згоди пара розділила на двох булку, запила молоком та отримала свідоцтво – перший спільний документ.



Цікаво, що один студент вирішив одружитися на своїй викладачці. Та в знак згоди пообіцяла поставити йому п’ятірку.

Також були проведені конкурси та невелика вітальна програма.

Нажаль, студенти не виявили сильного бажання одружуватися, навіть «понарошку». Попри очікування, що буде 50 пар, на момент урочистої церемонії було зареєстровано лише 9. Майже всі з інституту економіки та права і одна пара з юридичної академії. Потім впродовж години ще незначна кількість молоді захотіла скріпити свої відносини.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter