В День святого Валентина полтавці будували «Стіну кохання»

Фото
Надія Труш14 лютого 2012 о 17:131783 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В День святого Валентина полтавці будували «Стіну кохання»
Сьогодні, у день закоханих, у Полтаві з’явилася «стіна кохання».


Писати слова кохання полтавці могли до 17.00 годиниПисати слова кохання полтавці могли до 17.00 години

Імповізовану стіну кохання влаштували студенти полтавських вищих навчальних закладів.

«Утворюватися» стіна почала о 14 годині. У Корпусному парку зібралося 7 представників від місцевих вишів. У руках вони тримали аркуші ватману формату А1, на яких були написані побажання та зізнання у коханні близькій людині.



«Будувати стіну кохання» зібрались не більше десяти студентів. Згодом до них приєдналася дівчина. Самі ж студенти жартували, мовляв, дівчат не взяли з собою, бережуть від холоду. Адже на вулиці досить морозно, падав лапатий сніг.

Організатори роздавали перехожим полтавцям валентинки та пропонували залишити на «стіні кохання» напис на згадку, побажання або зізнатися у коханні.

Перехожі не охоче погоджувалися залишати слова кохання на загальну увагу, а от безкоштовні валентинки брали охоче. Акція, яку організували ГО "Студенська республіка" та Студенська рада міста, мала на меті заохотити молодь зізнаватися у коханні близькій людині, не боятися проявляти  свої почуття.

До речі, вперше Всеукраїнська акція  «Стіна кохання» відбулася у 1998 році. Тож полтавці не вперше приєднуються до  такого «будівництва».

До теми:

Як сказати  «я тебе кохаю» різними мовами світу

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter