Полтавець викрадав автомобілі, аби покататися

Новини
Надія Труш16 лютого 2012 о 17:27847 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець викрадав автомобілі, аби покататися
Днями у Полтаві сталося чергове викрадення автомобіля.


фото zakarpattya.net.uaфото zakarpattya.net.ua

Напередодні Дня святого Валентина, 13 лютого, полтавські правоохоронці затримали чоловіка, який викрав авто, аби «просто покататися».

Саме так пояснював свій вчинок міліціонерам 25-річний маляр, якому залишили авто марки «Ауді-90» для перефарбовуваня, повідомляє УМВС в Полтавській області.

Коли власник автомобіля, прийшов у домовлений час до майстерні, аби забрати свого оновленого «залізного коня», там його не виявив. Тому звернувся до Октябрського райвідділу міліції.

Міліціонери виявили авто того ж дня, близько 22.00 години, на одній із вулиць міста. Спритного маляра затримали, а авто повернули власнику.

До речі, затриманий уже неодноразово викрадав автомобілі, притягувався до кримінальної відповідальності.

– Зловмисник викрадав авто, катався, а потім повертав на місце, не рідко у розбитому вигляді, – каже Юрій Сулаєв, керівник прес-служби УМВС в Полтавській області.

Наразі крадій знаходиться у ізоляторі тимчасового утримання. Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За бажання покататися на чужому автомобілі полтавцю «світить» покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна.

З початку нового року  у Полтаві сталося 17 викрадень автомобілей.

До теми:

Автосигналізації: які бувають, скільки коштують та помилки в користуванні ними.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter