Полтавські рятувальники визволяли пенсіонерку з власної квартири

Новини
Надія Труш16 лютого 2012 о 09:39940 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські рятувальники визволяли пенсіонерку з власної квартири
Учора, 15 лютого, полтавські рятувальники визволяли з власної квартири пенсіонерку.


фотоархівфотоархів

Жінка не могла сама відчинити двері та потребувала допомоги лікарів.

– 82-річна полтавка не може сама пересуватися, майже весь час лежить у ліжку, пересувається по кімнаті за допомогою спеціального крісла, – розповів  Віталій Шкаревський, керівник Центру пропаганди УМНС в Полтавській області . – Того дня, коли це сталося, полтавка не змогла сісти у крісло й впала на підлогу.

У такому становищі жінка провела годину. Рятувальників викликала соціальний працівник, яка саме навідалася до пенсіонерки. Пенсіонерка довго не відчиняла вхідні двері,  тому працівник соціальної служби почала хвилюватися.

Еменесники потрапили у квартиру потерпілої через вікно, яке було відчинене (квартира  знаходиться на другому поверсі).

–  Соціальний працівник викликала й швидку допомогу, медики оглянули жінку, але у лікарню не госпіталізувати, стан здоров'я вдалося нормалізувати, – каже Віталій Шкаревський.

До речі, такі випадки у Полтаві непоодинокі. Минулого місяця рятувальники визволяли ще одну пенсіонерку, яка стала заручницею власної квартири.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter