У Полтаві зірки X-фактору збирали гроші для онкохворої дитини

Фото
18 лютого 2012 о 12:221416 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві зірки X-фактору збирали гроші для онкохворої дитини
Євгенія Тарайкович Фоторепортаж. У місті пройшов благодійний концерт в день доброти.


Захід відбувся 17 лютого у великій актовій залі педагогічного університету . Зал був повним: переважно в ньому можно було побачити дитячі обличчя. Концерт відбувся  на підтримку онкохворої Олександри Серги – учениці 9 класу ЗОШ №26.

- Днем раніше усі  боялися, що зал не буде заповнено, – розповідає Олексія Жорняк, організатор концерту. – Проте вже сьогодні ми друкували додаткові білети. Багато хто хоче допомогти Саші, адже вона така талановита дівчина: грає на акордеоні, учасниця команди КВН, співає, танцює, малює. Її знає вся школа.



Олександра знаходиться на лікуванні з серпня минулого року. 16-річна дитина вже пройшла п’ять курсів хіміотерапії, і концертом небайдужі люди збирають на шостий. Організатори планують зібрати 40 000 грн. Один квиток на концерт коштував 15 грн.

- Коли зателефонували і запропонували виступити, я одразу погодилась, – каже Євгенія Тарайкович, фіналістка шоу Х-фактор 2. – Вже не перший раз  беру участь у благодійних концертах, і вважаю це благородною справою. Я особистo знайома із Сашею, та зроблю все для того, щоб вона одужала.

На концерті глядачі так і не побачили заявлених Артема Лоїка та Принципову Зміну, проте організаторка концерту їх відсутність пояснила:

– У Артема сьогодні концерт у Харкові, – говорить Олексія Жорняк.– Проте цього понеділка у нашій школі він дав сольний виступ на підтримку Саші. А хлопці з гурту «Принципова Зміна» зателефонували вчора і сказали, що захворіли, передавали всім вітання, і побажання одужати Саші.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter