У Полтаві під час чемпіонату з тхеквондо батьки ледь не мліли

Новини
Ніна Король20 лютого 2012 о 14:171417 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві під час чемпіонату з тхеквондо батьки ледь не мліли
Фото. У суботу в Полтаві одночасно відбулися одразу два чемпіонати з тхеквондо, за результатами яких визначили учасників збірної Полтавської області.

Змагання проходили у категоріях юнаки (2000 – 2002 роки народження) та дорослі (17 років і старші). Гості з Кременчука показали не гірші результати, ніж полтавці. Загалом чемпіонат видався нелегким. Діти та дорослі спортсмени більше 6 годин провели в холодному спортзалі ДЮСШ «Юність-1», чекаючи своїх поєдинків та вболіваючи за товаришів. Мить радості. Фото надане Юрієм ШавироМить радості. Фото надане Юрієм Шавиро Змагання були настільки напруженим та емоційними, що дехто із присутніх мам і тат буквально були на межі нервового зриву: і кричали, і плакали, і молились… Здавалось, що не спортсменам на килимі, а батькам потрібна буде допомога медиків. Та, на щастя, усе обійшлося. Фото Ніни Король. За результатами змагань до складу збірної Полтавської області серед юнаків увійшли такі спортсмени Дівчата: Дар’я Кареліна,  Кременчук; Наталія Хом’як (28 Б), Кременчук; Євгенія Руденко (36 Б), Полтава; Олександра Новожилова (45 Б), Полтава. Хлопці: Ярослав Потоцький (30 А), Кременчук; Дмитро Дембіцький (32А), Кременчук,  Микита Качура (34А), Кременчук , Валерій Коваленко (37А), Полтава, Сергій Клименко, (26Б), Кременчук, Дмитро Кіндій, (30Б), Полтава, Антон Соколенко (32Б), Полтава, Анатолій Городничий (34Б), Полтава, Дмитро Гончарук (37Б), Кременчук, Микола Краснолуцький (41 Б), Полтава Олександр Маркітан (45 Б), Полтава. До складу збірної Полтавської області серед чоловіків та жінок увійшли такі спортсмени:
Ім’ֹя,  прізвище Вагова категорія Місто
Катерина Кузнецова 62 Кременчук
Оксана Гриньова 46 Кременчук
Вікторія Терещенко 67 Полтава
Олександр Лизун 54 Кременчук
Антон Діденко 63 Полтава
Андрій Донець 68 Кременчук
Олександр  Садниченко 68 Полтава
Віталій Красницький 74 Полтава
Кращі спортсмени поїдуть незабаром на Чемпіонат України, що проходитиме в Харкові на початку березня. Про це розповів Юрій Шавиро, президент федерації тхеквондо у Полтавській області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter