У Полтаві брат зарізав брата через телевізор

Новини
21 лютого 2012 о 19:131092 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото wizard-cs.moy.suПоминки матері у полтавському будинку закінчилися пиятикою, смертельним ножовим пораненням та пожежею.


Уночі 19 лютого в будинку по вулиці Спартака двоє синів поминали свою матір разом із вітчимом. За померлу випили по чарці. Чоловік загиблої пішов у іншу кімнату спати, залишивши братів на кухні зі спиртним.

Молоді люди продовжили вживати алкоголь та дивитися телевізор. На екрані показували художній фільм. Одному з братів захотілось перемкнути канал на спортивну передачу, що неабияк розлютило іншого, зав’язалася сварка. Молодший з братів не витримав, вихопив ножа та вдарив ним старшого.

Про вбивство, що сталося, дізнався вітчим, коли прокинувся у задимленому будинку. Горіло відро зі сміттям, вогонь почав перекидатися на стіни і стелю. Ліквідовуючи самотужки займання, чоловік побачив на дивані закривавленого старшого брата. Він розповів вітчиму, що удар йому у серце наніс молодший брат.

Допомога медиків не знадобилася, потерпілий від поранення помер. Менший брат загиблого залишився на місці злочину до приїзду правоохоронців, адже від кількості випитого він просто не міг рухатись. Протверезівши, він пояснив міліціонерам, що спалювати усю будівлю не збирався. Лише хотів знищити доказ – ніж у крові, який укинув у відро зі сміттям та підпалив.

Як повідомили у відділі зв’яків з громадськістю УМВС у Полтавській області, вбивця уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Він декілька разів притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. За це чотири з половиною роки відсидів за ґратами. Конфлікти із братом у нього неодноразово виникали й раніше, особливо після вживання алкоголю.

35-річний полтавець, який позбавив життя свого 44-річного брата, зараз затриманий. Відносно нього порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter