Полтавець ледь не замерз у канаві

Новини
27 лютого 2012 о 09:41834 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець ледь не замерз у канаві
35-річний житель Полтавського району,  повертаючись додому, вирішив скоротити шлях і пішов через поле.


Фото з сайту fourpointsadventure.blogspot.comФото з сайту fourpointsadventure.blogspot.com

У результаті  потрапив до заметеної снігом канави. Діставали чоловіка рятувальники на всюдиході.Подія сталась учора, 26 лютого, десь о 21.47.

До рятувальників зателефонувала жителька Полтавського району, яка повідомила, що її брат, повертаючись  додому, потрапив до канави. Він про це повідомив їй по мобільному телефоні. Сказав, що не має змоги самостійно звільнитись і почав уже замерзати.

- Щоб скоротити час цей чоловік пішов навпростець , - розповів Віталій Шкаревський, начальник центру пропаганди УМНС області.  -  Ішов полем між Гожулами та Супрунівкою. А там з одного боку знаходився кар’єр, а  з іншого – канава. Він ішов по середині й, мабуть, підсковзнувся і упав до канави.

Рятувальники виїхали спеціальним всюдиходом «ЗІЛ-131». Вони гукали, але чоловік не міг зрозуміти звідки йшов звук, бо знаходився у ямі, глибиною більше ніж 2 метра. Хвилин за 20 полтавця таки знайшли і дістали. На даний час потерпілий знаходиться в дільничній клінічній лікарні залізничної станції Полтава-Південна, стан постраждалого – задовільний.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter