Тема тижня. Каналізація Полтави не може впоратися з талим снігом

Тема тижня
27 лютого 2012 о 15:46913 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту kolo.poltava.uaМісцеві комунальники запевняють, що докладають усі зусилля для боротьби з потопом на вулицях міста.


Опікуються проблемою талого снігу на дорогах міста у комунальному підприємстві «Шляхово-експлуатаційна дільниця». Проблему на підприємстві визнають і, як запевняють, докладають усіх зусиль для її вирішення.

У ШЕД  пояснюють: система зливної каналізації дійсно не може впоратися з підвищеним, внаслідок потепління, навантаженням. Адже частина полтавських зливоприймальників ще у замерзлому стані, деякі – під шаром льоду і снігу.

– На даний момент ситуація не критична. Найбільш проблемні місця – по вулицях Красіна, Половка, Енгельса, Великотирнівській, але туди вже виїздили виправляти існуючий стан справ наші спеціалісти. Вони розчищають решітки, щоб швидше стікала вода. Наприклад, зараз наші робітники відкачують воду у підземному переході по вулиці 1100-річчя Полтави, - розповів Микола Шерстюк, головний інженер КП «ШЕД».

Як повідомив Микола Федорович, до робіт по звільненню міста від талої води залучили близько 15 працівників установи, з них 2 – безпосередньо по розчищенню водовідвідних стоків.

Натомість, у дворах багатоповерхівок спричиненими потеплінням наслідками мають перейматися районні ЖЕДи. Тож незадоволеним мешканцям, які не можуть вибратися з водяної пастки, слід звертатися саме туди.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter