«Ворскла» перемагає «Кривбас»: репортаж з гри

Спорт
5 березня 2012 о 12:541048 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Ворскла» перемагає «Кривбас»: репортаж з гри
Важко було полтавцям грати на "весняному" полі в Полтаві, після теплих турецьких газонів Фото. Нагадаємо, вчора полтавці вдома перемогли криворіжців у першій весняній грі.


Вчора, 4 березня, на стадіоні «Ворскла» було приблизно 3000 вболівальників. Команда вже звикла грати при напівпорожніх трибунах, при цьому їй вдається ще й перемагати. Але весь матч не стихав 22-ий сектор з полтавськими ULTRAS, та 29-ий сектор з «Vorskla Avtofans».

«Зелено-білі» почали гру дуже жваво і вже на третій хвилині Ребенок міг відкрити рахунок, але не судилось, м’яч попав у захисника «Кривбасу». А з двома ударами у ворота нашої команди, новачок-воротар Олексій Казаков прекрасно впорався. Ще двічі полтавці могли відзначитися до перерви, але Павло Ребенок не знав що робити з м’ячем, а удар Далку парирував голкіпер криворіжців Денис Бойко.



Між таймами вболівальники могли відвідати новий фан магазин «Fun & Play», в якому можна придбати фірмову атрибутику клубу та збірної України.

Другий тайм гри розпочався з «облоги» на ворота гостей. Знов одразу ж міг забивати Ребенок, але його опередив захисник «Кривбасу», але вже на 50 хвилині Павло реабілітувався і потужним ударом відправив м’яч у ворота «червоно-білих». На 70-ій хвилині на поле вийшов другий новачок Павлова – Євген Буднік, мав він нагоду забити, але пробив поруч зі стійкою. І на 80 хвилині захисник команди з Кривого Рогу «валить» на газон Романа Безуса, суддя ставить пенальті без роздумів. Ахмед Янузі впевно переграв Бойка, розвівши м’яч воротаря по різним сторонам.

Після рахунку 2:0 криворіжці, мабуть, зрозуміли що ситуацію треба виправляти і на 89 хвилині «заштовхали» м’яч у ворота полтавців між ногами молодого голкіпера.

Так 2:1 і команда Миколи Павлова здобуває перемогу в своїй першій весняній грі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter