Олександр Геращенко змагатиметься у «Поверненні героїв» на СТБ: подробиці

Новини
9 березня 2012 о 16:471722 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото взяте зі сторінки Олександра Геращенка у соціальній мережі.Танцівник з Полтавщини Олександр Геращенко візьме участь у шоу «Танцюють всі! Повернення героїв», яке розпочнеться сьогодні, 9 березня, о 20 годині в ефірі телеканалу СТБ.


Сьогодні канал СТБ запускає свій новий талант-проект «Танцюють всі! Повернення героїв», яке прихильники 4 сезонів «Танцюють всі!» вже охрестили «Битвою сезонів». Незадовго до старту шоу «Коло» поспілкувалося з представником полтавського краю у ньому – Олександром Геращенком – та поцікавилося мотивами участі хлопця у «Поверненні героїв».

- Олександре, ти – переможець 3 сезону шоу «Танцюють всі!». Завдяки своїм неймовірним зусиллям, твій танцювальний талант визнала вся країна. Що ти ще плануєш довести собі, в першу чергу, чи оточуючим участю у новому проекті каналу СТБ «Повернення героїв»? Що очікуєш від нього?

- Насправді, нічого нікому не збираюся доводити. Просто хочу ще раз потанцювати на сцені, поділитись мистецтвом хореографії з шанувальниками, подарувати радість людям та самому отримати задоволення від танцю.

Рік після перемоги у «Танцюють всі! – 3» дуже швидко минув, з’явилася ностальгія за виступами перед публікою, було сумно на душі. Тому, не вагаючись, погодився стати учасником «Повернення героїв».

- За правилами проекту між собою за звання найкращої змагатимуться пари. Ти танцюватимеш зі своєї незмінною партнеркою, а віднедавна і дружиною Мартою Жир. Заважатиме чи, навпаки, допомагатиме йти до перемоги той факт, що тепер ви з Мартою чоловік і дружина?

- Коли дізнався, що моєю партнеркою у проекті знову буде Марта, надзвичайно зрадів. Не знаю, погодився б я брати участь у ньому, якби зі мною танцював хтось інший. Вважаю, що сімейний зв'язок нам не має нашкодити. Ми будемо більш чуйно ставитися один до одного, всіляко допомагати. Звичайно, може статись будь-що, ми обоє емоційні особистості. Проте ми намагатимемось не сваритись. Тим паче, що у нас з Мартою є бажання, щоб наші майбутні діти пишалися своїми мамою і татом.

- У «Повернення героїв» беруть участь досить сильні суперники. Кого ти і Марта вважаєте своїми головними конкурентами? Можливими претендентами на перемогу у шоу?

- Не маю права когось особливо виділяти. У «Поверненні героїв» дійсно зібралися лише найсильніші танцівники, тому конкуренція справді буде дуже високою. Це не 1, 2, 3 сезон, тут може статись будь-що. Тому потрібно бути готовими до усілякого ходу розвитку подій.

- Яка винагорода очікує на пару-переможницю у цій танцювальній битві?

- Коли ми з Мартою давали згоду на участь у проекті, а це було після Нового року, ми ще не знали головного призу. Організатори мали повідомити це згодом. Однак, можу сказати, що виступатимемо ми не заради вигоди, а з любові до танцю.

- Якщо так станеться, що ви потрапите у фінал шоу, на підготовку до ефірів витрачатимете багато часу. Хто буде керувати школою танцю у Полтаві «Aleksander Geraschenko Dance Center»?

- Я не хвилююся за це, адже вона у надійних руках. Там працюють викладачі, яким я довіряю. По можливості, буду приїздити та проводити майстер-класи для відвідувачів.

- Що бажаєш сказати наостанок читачам «Кола»?

- Прошу глядачів підтримати нас з Мартою, тому що ми будемо  представляти й захищати честь не лише Полтавської, а й Дніпропетровської та Харківської областей. Голосуйте, будь ласка!

Довідка «Кола». За інформацією офіційного сайту проекту «Танцюють всі! Повернення героїв», кожен сезон шоу «Танцюють всі!» представлять 3 пари. Всі вони будуть поділені на команди між чотирма кураторами. Це відомі всім хореографи - члени журі «Танцюють всі!» Олексій Литвинов, Тетяна Денисова, Влад Яма, Франциско Гомес. Саме в команду до Влада Ями потрапило подружжя Олександра Геращенка і Марти Жир. Шоу буде транслюватися, як завжди, в прямому ефірі. Спочатку кожен дует продемонструє по одній постановці в тому стилі, який дістанеться йому на жеребкуванні. Коли в шоу залишиться всього п'ять пар, вони будуть виконувати по два танці. У фінал вийдуть лише три дуети і покажуть три постановки. Пара-переможець стане відома під час гала-концерту на дванадцятому ефірі. Шоу триватиме майже три місяці і закінчиться в останніх числах травня.