Подробиці: У Полтаві 85-річна жінка потрапила під локомотив

Новини
Надія Труш12 березня 2012 о 11:311029 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Подробиці: У Полтаві 85-річна жінка потрапила під локомотив
Нагадаємо, у Полтаві 85-річна жінка постраждала від локомотива, який збив її на станції Полтава-Київська 11 березня. Через це жінка потрапила у лікарню, отримала струс головного мозку.


фото iloveukraine.com.uaфото iloveukraine.com.ua

Про подробиці повідомили у відділенні лінійної міліції на станції Полтава УМВС на Південній залізниці.

– Нещасний випадок стався на станції Полтава-Київська о 13.30, – повідомила Наталя Сайкіна, помічник начальника по взаємодії з громадськістю та ЗМІ лінійного відділу міліції на станції Полтава УМВС на Південній залізниці. – Пенсіонерка йшла по перону вокзалу дуже близько до колії, в сторону туалету. В цей час по колії рухався локомотив Полтава-Гребінка, зі швидкістю 19 км/год.

Через те, що жінка йшла надто близько біля колії, машиніст почав давати гучні позови. На них полтавка не реагувала. Екстренне гальмування не врятувало від зіткнення: локомотив збив пенсіонерку.

Пенсіонерка не пам’ятала, чому прийшла на станцію

– Від удару жінка отримала струс головного мозку та забиття, – прокоментувала Наталя Сайкіна.

На запитання працівників лінійного відділу міліції, які й викликали швидку,  що вона робить на станції й куди прямувала, відповіла: я не знаю, що я тут роблю. У стані алкогольного сп’яніння не перебувала. Полтавка проживає неподалік від станції, де трапився нещасний випадок.

Зараз постраждала знаходиться у травматологічному відділенні 1-ї міської клінічної лікарні. Стан жінки – середньої тяжкості.

Також читайте:

Під Полтавою автобус зіткнувся з легковиком: травмовано двох жінок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter