Полтавцям розкажуть про те, як на життя у місті вплине глобальне потепління

Новини
Надія Труш13 березня 2012 о 09:51719 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавцям розкажуть про те, як на життя у місті вплине глобальне потепління
У Полтаві презентують книги про глобальне потепління та про те,чим загрожує полтавцям зміна клімату.


фото library.pl.uaфото library.pl.ua

Книжки про глобальне потепління та проблеми його впливу на сільськогосподарське виробництво презентуватимуть у обласній науковій бібліотеці імені Івана Котляревського.

Виставка спеціалізованої літератури приурочена до Всесвітнього метеорологічного дня, який відзначають 23 березня.

– Зміна клімату, яка відбувається останні кілька десятків років, впливає на різні аспекти життя не лише у цілому світі, а й в Україні, зокрема у Полтаві,  – розповіли у відділі обслуговування працівників сільськогосподарського господарства обласної бібліотеки, який й організовує виставку. – Особливо кліматичні зміни сильно впливають на аграрний сектор економіки. Клімат увесь час змінюється, тому корисно буде знати про нові технології вирощування сільськогосподарських культур.

В книгах, які представлені на виставці, обговорюються проблеми того,чим загрожують глобальні зміни клімату та що станеться із аграрним виробництвом через глобальне потепління.

Виставку можна буде переглянути відсьогодні, 13 березня, й до кінця місяця.