У Полтаві відбулися змагання з черлідингу (фото)

Спорт
14 березня 2012 о 10:361886 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві відбулися змагання з черлідингу (фото)
Кубок переможців вже декілька років "проживає" на факультеті філології та журналістики. 2012-ий - не виключенняФоторепортаж. 13 березня пройшов кубок міста з черлідингу, на призи ректора Полтавського національного педагогічного університету.


Довідка з «Вікіпедії»: Черлидинг (англ. cheerleading, от cheer — одобрительное, призывное восклицание и lead — вести, управлять) — вид спорта, который сочетает в себе элементы шоу и зрелищных видов спорта (танцы, гимнастика и акробатика).

Для педагогічного університету такі змагання є традиційними, адже започаткували їх давно, а проводять щорічно. Рівень підготовки команди дійсно вирізняється. Тому на змаганнях поза конкурсом завжди виступає команди факультету фізичного виховання, адже більшість дівчат з цієї команди представляють Полтаву на всеукраїнських змаганнях, і виборюють там призові місця.



- Щорічні змагання з черлідингу – вже традиційний спортивний захід в стінах нашого університету – розповідає Микола Степаненко, ректор ПНПУ ім. В.Короленка – Засновником цієї традиції був минулий ректор Володимир Пащенко. Ініціативне студентство з факультету фізичного виховання йому цю справу запропонувало. Мали великі сумніви, чи зможемо ми провести змагання на гідному рівні, проте вже після першого їх проведення, і з’явилась ця традиція.

Щорічно в педагогічному удосконалюють умови конкурсу, його форму. На цьогорічних змаганнях журі поставило собі за мету врахувати гармонію змісту і форми, адже ректор у розмові з журналістами зізнався, що в минулому році більше звертали увагу саме на зміст виступу, не беручи до уваги форму.

А переможцями, вже теж традиційно стала команда факультету філології та журналістики. На другому місці залишились дівчата з психолого-педагогічного факультету, а на третьому з фізико-математичного.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter