У Полтаві проведуть благодійний карнавал сердець

Новини
Надія Труш15 березня 2012 о 18:11815 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві проведуть благодійний карнавал сердець
У Полтаві наступного місяця планують провести карнавал сердець, на якому збиратимуть кошти для хворих на цукровий діабет дітей.


Голова Полтавського штабу благодійного Фонду «Серце до серця» Наталія УдовиченкоГолова Полтавського штабу благодійного Фонду «Серце до серця» Наталія Удовиченко

Захід планують організувати у рамках Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» 16 квітня. Триватиме акція місяць.

- Благодійна акція ставить на меті забезпечити полтавських дітей до 5 років інсуліновими помпами, - розповіла Наталія Удовиченко, голова Полтавського штабу благодійного фонду «Серце до серця» на прес-конференції, яка відбулася нещодавно в приміщенні обласної держадміністрації.

До цього благодійний Фонд, який існує уже вісім років, збирав кошти для офтальмологічного та неонатологічного відділення полтавських лікарень. Цього ж року волонтери збиратимуть кошти для дітей віком до 5 років, які хворі на цукровий діабет.

Акція проходитиме під гаслом «Карнавал сердець», аби полтавці не залишалися байдужими до чужої біди, допомагали маленьким полтавцям подолати хворобу.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter