У Полтаві посадять новий ліс

Новини
Ольга Правденко20 березня 2012 о 11:581025 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві посадять новий ліс
Щорічно 21 березня, у Всесвітній день лісу, розпочинається Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках!».
Триватиме вона по всіх регіонах України до 21 квітня (День довкілля). Цього року лісівники Полтави планують посадити 2 тисячі гектар лісу в межах Полтави та області. Із них 1100 гектар – будуть абсолютно нові насадження. –  Ми продовжуємо доповнюваяти нинішній ліс та заліснювати неугіддя, – розповідає Лілія Гнатенко, прес-секретар Полтавського обласного управління ЛМГ. – Для цього виростили 13,5 мільйонів нових сіянців та саджанців.

Висалджують переважно хвойні дерева та берези. Фото надане прес-службою ПОУЛМГ.Висалджують переважно хвойні дерева та берези. Фото надане прес-службою ПОУЛМГ. Як і минулого року дерева садитимуть школярі та студенти із різних районів області. Щороку у заходах беруть участь понад 2000 осіб. Долучать до роботии і місцеву владу та ЗМІ. Традиційно у рамках акції проводять конкурс для учнів 1–4 та 5–8 класів  на кращий малюнок і твір на тему «Людина та ліс». –   Торік переможцям ми дарували цифрові фотоапарати, МР-3 плеєри, магнітоли. А в якості заохочувальних призів – енциклопедії про природу, – зазначила Лілія Гнатенко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter