У Полтаві майже не видно "зебр": коли їх наведуть

Новини
22 березня 2012 о 14:23942 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві майже не видно "зебр": коли їх наведуть
У Полтаві після зими стерлась розмітка на проїжджій частині.


Зебри в деяких місцях жителі обласного центру можуть знайти тільки по пам’яті. Гостям же міста, щоб зрозуміти, де перейти дорогу, потрібно шукати дорожні знаки. Журналіст «Кола» дізнавалась коли ж у Полтаві наведуть розмітку. У ДАІ повідомили, що  вже почала працювала комісія, яка вивчає недоліки на проїжджій частині.

Пішохідний перхід, що неподалік від старої поліклініки №4Пішохідний перхід, що неподалік від старої поліклініки №4

- Комісія, яка обстежує вулично-шляхову мережу області, розпочала свою роботу 20 березня, - повідомила Наталія Варченко, керівник прес-служби ДАІ області. – І продовжуватиме до 15 квітня. До такої комісії входять не лише працівники ДАІ, а й дорожники, представники ЖКГ та інші. Таке обстеження проводять не лише в Полтаві, а й по області. Після цього складують акти, в яких фіксують недоліки і терміни їх усунення. Роблять же розмітку комунальники.

"Зебри" у Полтаві почнуть наводити у квітні

- На сьогодні обговорюємо питання про фінансування, тобто про придбання фарби,  - повідомив Олексій Козік, спеціаліст виробничо-технічного відділу управління ЖКГ. – Почнуть же наводити розмітку десь у квітні. Займається цим КП «ШРБУ».

До речі, на місцях пішохідних переходів у Полтаві неодноразово збивали людей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter