У Полтаві поблизу автошляху «Київ-Харків» сталася пожежа

Новини
23 березня 2012 о 10:171261 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото 20minut.uaЗаймання виникло на відкритій території неподалік автотраси.


Сталося це учора о 19:16 у Ленінському районі міста. Палала суха трава, яку підпалив невідомий. Вогонь охопив площу розміром 1 гектар. Пожежна машина, що прибула на місце, приборкала полум’я до того, як воно могло б перекинутися на більшу територію.

Схожа подія трапилася вчора і в Полтавському районі, селищі Лукищина. Горіла суха трава на відкритій території Заворсклянської сільської ради. Вогонь знищив траву на площі 2 гектари. Причина займання – необережне поводження з вогнем невідомої особи. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав, рятувальники прибули на місце пригоди вчасно.

Крім шкоди довкіллю, збитків обидві пожежі не нанесли. Однак такі підпали сухої трави невідомими особами, які почастішали з настанням весни, є небезпечними. Еменесники наголошують, вітер може перекинути вогонь від палаючої трави на будівлі. Неконтрольоване спалювання сміття на узбіччях автодоріг також підвищує можливість виникнення дорожньо-транспортних пригод. Тому рятувальники звертаються до полтавців з проханням: коли під час відпочинку на природі або знаходячись на дачній ділянці, помітили безупинне розповсюдження вогню, негайно набирайте телефон пожежно-рятувальної служби “101”.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter