30-річний паралізований після ДТП вчитель з Полтави терміново потребує допомоги

Ситуація
26 березня 2012 о 15:153747 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото взяте зі сторінки у соціальній мережі, яку друзі Вадима створили для допомоги хлопцю 30-річний Вадим Манучаров паралізований після ДТП. Він був пасажиром автомобіля «Міцубісі Лансер», що нещодавно врізався в огорожу і стовп.

Зараз Вадим перебуває у тяжкому стані та потребує коштів на вартісне лікування.

Медикам нейрохірургічного відділення обласної лікарні вдалося врятувати життя чоловіка, але поки що самостійно рухатися та вживати їжу він не може. У нього струс головного мозку, черепно-мозкова травма, численні переломи шийних хребців спинного мозку.

– Якщо мій син одужає, це буде чудо. Хоча він і при свідомості, але повністю паралізований. Коли його стан покращиться, знадобиться тривала реабілітація у спеціальній клініці. Якщо він через рік почне хоча б сидіти, це буде величезне досягення... - говорить крізь сльози Сурен Манучаров, батько постраждалого.

Родина та друзі Вадима терміново збирають кошти для відновлення стану здоров’я потерпілого у Київському реабілітаційному центрі. Три місяці перебування там обійдуться у понад 200 тисяч гривень. Сума завелика для батьків – пенсіонерів, за фахом колишніх вчителів.

Вадим Манучаров навчався у Полтавській гімназії №30, де також працювали його батьки. Потім закінчив Полтавський національний педагогічний університет. За місцем роботи - ПТУ №21 - його характеризують позитивно.

- Вадим Суренович працює у нас викладачем іноземної мови. Він  не лише проводив уроки, а й постійно брав участь у різних культурних заходах училища. Зокрема, часто виступав з пісенними номерами, адже у нього гарний голос. Запрошували його і на обласні концерти, - розповіла Ірина Закапко, методист ПТУ №21.

Тож батьки, друзі, колеги Вадима Манучарова закликають відгукнутися всіх небайдужих полтавців та, по можливості, надіслати кошти для лікування постраждалого у ДТП чоловіка.

Реквізити для допомоги:

Отримувач: А-Банк

Номер рахунка: 29244825503000

МФО: 307770 ОКПО: 14360080

Призначення платежу(кому): Манучаров Сурен Ашотович (тато Вадима)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter