Найняті підприємці будуть «вибивати» з полтавців борги за опалення за 9,5%

Новини
Валентина Зайченко28 березня 2012 о 12:16869 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з soc-in.comКомунальне виробниче підприємство «Полтаватеплоенерго» 20 березня за результатами тендеру уклало угоди з підприємцями на послуги щодо стягнення заборгованості
в 2012 році зі споживачів теплової енергії міста та області. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише nashigroshi.org

Підприємець Магденко Юрій Олексійович отримав в розпорядження боржників Київського району м.Полтави, Нога Андрій Петрович – Октябрського району м.Полтави.

Обдива підприємці надаватимуть послуги за ефективною річною ставкою 9,5% від стягнутих грошових коштів простроченої заборгованості зі споживачів. Загальна сума заборгованості не повідомляється.

Передбачено проведення заходів, спрямованих на виконання виконавчих документів (судових наказів, виконавчих листів) про стягнення з боржників коштів у повному обсязі, стягнення заборгованості в інших формах, що не суперечать чинному законодавству України, в тому числі шляхом звернення стягнення на майно. Ведення переговорів з боржниками по телефону, надсилання відповідної кореспонденції поштовим зв’язком і іншими способами, необхідні судові витрати здійснюються за рахунок переможців торгів та не підлягають додатковій компенсації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter