В 11-ти полтавських маршрутників забрали дозволи на перевезення пасажирів

Новини
28 березня 2012 о 12:30883 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В 11-ти полтавських маршрутників забрали дозволи на перевезення пасажирів
Учора, 27 березня, проводився черговий рейд на проїжджій частині.


Фото Марини КлименкоФото Марини Клименко

Перевіряли наскільки законно в обласному центрі здійснюють пасажирські перевезення. Про результати сьогодні, 28 березня,  повідомили в ДАІ області.

Під час цього рейду працювали не лише працівники ДАІ, а і представники міськвиконкому, Державної податкової інспекції та територіального управління Головної державної інспекції на автомобільному транспорті (ГДІАТ).

У результаті інспектори ДАІ виявили 61 правопорушення, із них 56 скоєні водіями автобусів. Загалом за результатами рейду працівниками ГДІАТ задокументовали 4 правопорушення, працівниками ДПІ – 14. А представниками міськвиконкому Полтави вилучено 11 дозволів на перевезення пасажирів маршрутами загального користування.

- В основному це були автомобілі, що на маршрутах №61 та №62 "Вакуленці-Героїв Сталінграда», - розповів Сергій Шпак, заступник начальника відділу з питань транспортних перевезень та зв'язку міськвиконкому Полтави. - Один з цих маршрутів їздить через «Алмазний», інший через «Браїлки».

До теми - Що полтавців не задовольняє у роботі міського транспорту

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter