У Полтаві поклали квіти до пам’ятника Гоголю – фоторепортаж

Новини
1 квітня 2012 о 11:38799 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві поклали квіти до пам’ятника Гоголю – фоторепортаж
Фоторепортаж. Сьогодні, 1 квітня, полтавці разом з Мамаєм та Удовіченком відзначали 203 річницю з Дня народження Миколи Гоголя.


Розпочалося урочисте покладання квітів з вітальних слів міського голови та губернатора. А далі почали нагороджувати лауреатів щорічної літературної премії імені Миколи Гоголя. Нагадаємо, цьогоріч талановитих полтавців нагороджують вже вчетверте. З 38 поданих заявок премії отримали лише 10 осіб.



- Я вперше взяла участь у цьому конкурсі, – говорить Катерина Григор’єва, лауреат премії Миколи Гоголя 2012 року, учениця ПНВО №14. – Про нього мені розповіла моя вчителька, і я вирішила себе спробувати. На конкурс ми подали новорічну підбірку загадок про головних героїв Гоголя. Дуже рада, що зайняла перше місце в такому конкурсі. В мене нічого не вийшло, якби не моя вчителька – Любов Миколаївна Овсяник. У неї натхення вистачало на нас обох. Це наша спільна перемога.

Усіх учасників конкурсу запросили на 12.00 на відкриття виставки карикатур в Галереї Мистецтв.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter