Пошуки полтавського глухонімого підлітка: нові подробиці

Новини
Валентина Зайченко3 квітня 2012 о 16:272000 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Костянтин Магденко зник 30-го березня на Ангарському перевалі в КримуНагадаємо, ще 30-го березня під час Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування 15-річний полтавець Костянтин Магденко заблукав у Кримських горах.


Кримські еменесники повідомили, що знайшли речі, які можуть належати зниклому хлопцю.

–  Натреновані собаки взяли слід і навели на місце, де рятувальники знайшли білизну синього кольору. Мама хлопця упізнала речі, сказала, це синові. Але таку білизну може носити будь-хто. Я не можу стверджувати, але є інформація, що знайдені речі міліція взяла на експертизу, – повідомив Сергій Шахов, начальник ГУ МНС України в АР Крим.

У міліції ці дані не підтвердили, але й не спростували.

– Ми ще не можемо коментувати, бо немає ніяких конкретних подробиць. На даний момент пошуки продовжуються. Кримінальна справа порушена, пошуки ведуться у рамках справи. Маємо надію, що хлопець знайдеться, – повідомила Ольга Кондрашова, начальник сектору по зв’язкам з громадськістю  ГУ МВС України в АР Крим.

Існує думка, що білизною хлопець намагався привернути увагу тих, хто міг його побачити. Адже він зник в одному спортивному костюмі. Щоб не знімати костюм, він міг зняти білизну, висловлюють думку туристи-любителі.

Читайте також:

Рятувальники не припинятимуть пошуки глухонімого полтавця

Екстрасенси бачать зниклого в горах 15-річного полтавця живим

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter