Фіналістка шоу «Україна має талант» дає в Полтаві майстер-класи

Дозвілля
7 квітня 2012 о 14:073158 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фіналістка шоу «Україна має талант» дає в Полтаві майстер-класи
Інтерв'ю з Алою Кушнір чекайте на нашому сайті вже скороФоторепортаж. Сьогодні, 7 квітня, зірка вже зі світомим ім’ям – Алла Кушнір дає майстер-класи Belly-Dance (танцю живота).


Нагадаємо, що на сьогодні заплановано 2 майстер класи та гала-концерт.

- Чому конкретно я буду навчати сьогодні полтавських дівчат, сказати поки що не можу – говорить Алла Кушнір, фіналістка шоу «УМТ» - Адже я не знаю рівня підготовки тих людей, які погодились завітати на мій майстер-клас. Планую, що буду вчити важким елемантам танцю живота.



На майстер клас завітало приблизно 40 жінок та дівчат, які залюбки повторювали рухи за Аллою. Поруч з танцювальною аудиторією стоїть Анна Бобок - тренер зі східних танців танювального клубу «Діамант», яка і запросила зірку.

- Алла - мій  кумир – говорить Анна Бобок – Вона найяскравіша зірка Вelly Dance в нашій країні. Тому в мене виникла ідея запросити Аллу на майстер-клас та гала-концерт. Дуже хочу, щоб мої дівчата вчилися у кращих. Наша школа східних танців сьогодні святкує своє день народження, нам виповнюється 5 років, і присутність Алли Кушнір, мабуть, найкращий подарунок.

Повчитися майстерності у зірки коштувало 250 гривень, але заповнена танцювальна зала довела, що ця ціна не є великою.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter