Власниця одного з трьох кіосків, що згоріли протягом місяця на полтавському ринку, має доказ підпалу

Ситуація
10 квітня 2012 о 14:091259 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Власниця одного з трьох кіосків, що згоріли протягом місяця на полтавському ринку, має доказ підпалу
Ранкова пожежа у цьому кіоску була невипадкою, підозрюють його власники.Це вже третій за місяць підпал на полтавському місцевому ринку «Оптика», кажуть продавці ринку.


Нагадаємо, торгівельний кіоск з періодикою на ринку "Оптика" знищило сьогодні уранці пожежею. Його, скоріше за все, підпалили невідомі.  В цьму журналіста запевнила підприємець, якій належить пошкоджене вогнем майно.

- Я була шокована тим, що сталося зранку. Не знаю, хто це міг зробити. Ворогів якихось не мала, погроз не отримувала. Мабуть, комусь знадобилося торгівельні місце під цим кіоском, - говорить Наталія Леонідівна.

Версію начальниці про «виживання» з насидженого місця недобросовісними конкурентами підтримують тутешні торгівці пресою.

- Однозначно, це підпал. Тут і до ворожки не ходи, - розповідають реалі затори-напарниці, які перебирають спалену періодику, шукаючи уцілілі газети чи журнали. – На нас ніхто з покупців не скаржився, нічого нікому не завинили. Схоже на те, що хтось хоче зайняти наше місце на ринку.

Продавці кіоску мають свою версію розгортання подій. Вони знайшли і речовий доказ підпалу.

- Ось тут, нам здається, робили підкоп під кіоск. А потім туди кинули підпалені палиці. Таких у кіоску ми не пам’ятаємо, щоб були. Від них зайнялося все майно усередині, - припускають вони.



Інші продавці на ринку теж не приховують: цей кіоск спіткала доля решти двох, які раніше палали неподалік. Тож разом це третій випадок пожеж на ринку «Оптика» за останній місяць. Усі їх об’єднує одне – зруйновані вогнем кіоски знаходяться поруч майже на одному клаптику землі. Кіоск, де торгували яйцями, палили двічі. Палії свого досягли: ларьок тепер не працює. Кіоску під назвою «Квас» пощастило більше: його дерев’яне покриття витримало зазіхання невідомих.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter