У Полтаві окремого приміщення для служби 112 не будуватимуть

Новини
10 квітня 2012 о 16:28991 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві окремого приміщення для служби 112 не будуватимуть
На Полтавщині служба 112 має почати роботу  у 2012 році.


У центрі Микола Вінніков, заступник начальника ТУМНС у Полтавській областіУ центрі Микола Вінніков, заступник начальника ТУМНС у Полтавській області

Довідка «Кола»: За номером 112 до вас на допомогу зможуть приїхати представники всіх екстрених служб (чи то міліція, чи то швидка допомога, чи то пожежники), в залежності від виниклої ситуації).

Нині уже відомо, де її облаштують, скільки на це виділять коштів та задіють персоналу. Про створення служби 112 на Полтавщині розповіли сьогодні, 10 квітня, на черговій нараді Територіального управління МНС у Полтавській області.

- На цьому тижні Президент України Віктор Янукович уже підписав наказ  про організацію служби 112,  - зазначив Микола Вінніков, заступник начальника ТУМНС у Полтавській області. - У Полтаві службу 112 облаштують на першому поверсі цього приміщення (будівля МНС, що на вулиці Маршала Бірюзова, - автор). Задіють 22 оператори, які співпрацюватимуть із операторами служб 101, 102, 103 та 104. Поки що служба 112 підпорядковуватиметься Міністерству надзвичайних ситуацій України, але як буде далі не відомо. Можливо, служба 112 підпорядковуватиметься або Кабміну, або Президенту.

Щодо того, хто ж буде працювати у новоствореній службі, в територіальному управлінні точної відповіді не дають.

- На даний час розглядаються працівники МНС, але питання ще не вирішено. Бо у МВС, наприклад, говорять: чому ми маємо підпорядковуватись МНС чи ще комусь. Передбачається, що це буде окрема структура, яка організовуватимуться нашим міністерством. Але як буде далі я не готовий відповісти, - відповів Микола Вінніков.

Кошти, за словами полтавських еменесників, обіцяють уже виділити наступного тижня. Щоб облаштувати на Полтавщині службу 112 держава планує виділити 2 мільйона 69 тисяч гривень.

- Міністерство ставило питання нового приміщення не  будувати, з ціллю економії державних коштів, - говорить Микола Анатолійович. - Тож ми маємо використати ті приміщення, що є у нас в наявності. Так як у нас відбулось велике скорочення, ми звільнили кабінети, згрупували деякі відділи і розташували їх в одному крилі. Тож один поверх ми  відремонтуємо та організуємо для служби 112.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter