У Полтаві затримали 16-річну вагітну повію

Ситуація
14 квітня 2012 о 14:062032 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Відділ боротьби зі злочинами, пов'язаними із торгівлею людьми і надалі обіцяє викривати подібні угрупування (фото tsn.ua)Під час рейду на трасі «Київ-Харків» правохоронці затримали шістьох повій, одна з них була на четвертому місяці вагітності.


- Коли я завагітніла, мій хлопець кинув мене та одружився з іншою – говорить неповнолітня повія– На трасі працюю вже тиждень. Мати не працює, а батька немає. Зараз навчаюся у школі і в майбутньому мрію працювати на нормальній роботі.

Дівчата, які заробляли на життя своїм тілом, розповіли міліції, що завдяки проституції вони годують своїх дітей та батьків. Вартість інтимних послуг, за словами затриманих, коливається від 70 до 100 гривень.

Згідно чинного законодавства, заняття проституцією тягне за собою попередження, або накладання штрафу від п’яти до десяти неоподаткованих мінімумів (85 – 170 грн). Ті самі дії вчинені повторно протягом року після накладання адміністративного стягнення, - тягнуть за собою накладання штрафів від восьми до п’ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (136 – 255 грн).

До теми: У Полтаві набирають дівчат для секс-послуг у Київ (аудіодоказ)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter