Полтавці влаштували благодійний концерт, щоб зібрати кошти на термінове лікування паралізованому після ДТП вчителю

Новини
Надія Труш16 квітня 2012 о 19:491151 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці влаштували благодійний концерт, щоб зібрати кошти на термінове лікування паралізованому після ДТП вчителю
Фото. У Полтаві пройшов благодійний концерт на підтримку 30-річного Вадима Манучарова, який після автомобільної катастрофи досі у тяжкому стані й потребує вартісного лікування та реабілітації.


Фото взяте зі сторінки у соціальній мережі, яку друзі Вадима створили для допомоги хлопцюФото взяте зі сторінки у соціальній мережі, яку друзі Вадима створили для допомоги хлопцю

Нагадаємо, 30-річний Вадим Манучаров потрапив минулого місяця у ДТП, через що не може ходити. Медикам нейрохірургічного відділення обласної лікарні вдалося врятувати життя чоловіка. Вадим пережив струс головного мозку, черепно-мозкову травму, численні переломи шийних хребців спинного мозку.

Присутні на концерті навіть плакали

На благодійний концерт полтавського камерного хору «Гілея», який проходив сьогодні у Краєзнавчому музеї, прийшло не багато полтавців. Здебільшого друзі, знайомі, колеги. Були й такі, хто просто прийшов послухати концерт, а дізнавшись про мету його проведення, розчулювався до сліз. Деякі полтавці прийшли послухати концерт та таким чином підтримати Вадима, разом із своїми дітьми.

Вкидати до спеціальної скриньки пожертви полтавці почали ще задовго до початку концерту. Але точну суму поки не відомо. Гроші планують передати сестрі Вадима, яка була присутня на заході.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter