У Полтаві рятувальники, аби попередити пожежі, роздають спеціальні листівки

Новини
Надія Труш16 квітня 2012 о 11:55803 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві рятувальники, аби попередити пожежі, роздають спеціальні листівки
У Полтаві рятувальники, аби попередити пожежі у лісах та парках, проводять спеціальне навчання.


фото poltava.mns.gov.uaфото poltava.mns.gov.ua

З настанням теплої погоди все більше полтавців йдуть відпочивати у ліс. Тому еменесники почали проводити рейди в лісових масивах Полтавського району: пояснюють про небезпеку розведення вогню у лісових масивах, заборону їх розведення у хвойних лісах. Вручають спеціальні пам’ятки, листівки, говориться на офіційному сайті УМНС в Полтавській області.

Щоб попередити та уникнути пожежі, рятувальники радять обирати безпечне місце для розведення багаття, й обкопати його. Розводити багаття треба лише у безвітряну погоду, не залишати вогонь без нагляду. А збираючись додому, слід ретельно залити вогонь водою або закидати піском, аби вогонь не розповсюдився на території.

– Найчастіше всього подібні пожежі стаються через елементарну необережність, – прокоментував Віталій Шкаревський, керівник Центру пропаганди УМНС в Полтавській області.

Також читайте:

У Полтаві знову загадкова пожежа: серед вулиці згорів сарай

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter