У Полтаві готують волонтерів туризму для Євро-2012

Дозвілля
Надія Труш18 квітня 2012 о 19:18923 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві готують волонтерів туризму для Євро-2012
У Полтаві відсьогодні почали діяти безкоштовні курси фахівців туристичного супроводу маршрутів.

Валерій Пархоменко, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації (другий зліва) побажав учасникам курсу хорошого навчанняВалерій Пархоменко, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації (другий зліва) побажав учасникам курсу хорошого навчання Нагадаємо, курс семінарів з підготовки по спеціальному курсу фахівців туристичного супроводу маршрутів з активного способу пересування у Полтавській області проходитиме з 18 до 25 квітня.

– Мета цього семінару: забезпечити просвітницьку діяльність та науковий супровід розвитку сфери туризму і діяльності курортів, – сказав на офіційному відкритті семінару волонтерів із спецкурсу фахівців туристичного супроводу маршрутів Валерій Пархоменко, керівник апарату облдержадміністрації. – А ще для ефективної підготовки до проведення фінальної частини Євро-2012.

Студенти, які навчатимуться на лекціях безпечному туризму, зможуть бути задіяні як волонтери для забезпечення інформаційного супроводу гостей Євро-2012 на визначних туристичних об’єктах області.

Учасники навчань спершу опановуватимуть техніку пересування на місцевості. Після чого засвоюватимуть уміння та навички, необхідні для організації побуту у польових умовах – на практиці.

Загалом взяти участь у проекті виявило бажання 65 осіб. Здебільшого це студентська та безробітна молодь. По звершенню навчань слухачі курсу отримають відповідні сертифікати.

Також читайте:

Курси, репетитор чи чи самостійно – як вивчити іноземну мову?

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter