Сьогодні вулицями Полтави їздила колона байкерів (фоторепортаж)

Фото
21 квітня 2012 о 16:272125 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сьогодні вулицями Полтави їздила колона байкерів (фоторепортаж)
Сьогодні, 21 квітня, в обласному центрі нарешті офіційно відкрили мотосезон.
Більше 60 власників двохколісних «залізних коней» зустрілись відзначити цю подію. Зібрались байкери на Соборному майдані о 14.00. Нагадуємо, що перед цим частина з них провела акцію на площі Зигіна. Відкриття цьогорічного мотосезону переносили через несприятливу погоду.

Для учасників відкриття мотосезону – це свято і гострі відчуття. А для перехожих – видовище, адже можна було подивитись та сфотографуватись біля «байків», які до побудови колони, виставили  на показ в один ряд.

Серед учасників відкриття мотосезону були і жінки, щоправда, серед них мало хто керував мотоциклом. Тобто здебільшого вони брали участь у заході в якості пасажирів.

- Жінки-мотоциклісти - це велика рідкість, - говорить Сергій Омельяненко, президент мото-клубу «ВlackFox» . - Ви знаєте, що на байкерських зльотах, коли жінка приїздить на мотоциклі, їй вхід безкоштовний. Такий для них пріоритет, бо їх дуже мало.

Одна з таких відважних дівчат на своєму «залізному коні» до Полтави приїхала з Козельщинського району.

- Мотоцикл – це не лише моє захоплення, а і моє  життя, - розповідає Тіна, 18-річна студентка одного з полтавських вишів, учасниця відкриття. - Офіційно я їжджу  два роки, а взагалі з восьми років, бо мої батьки – мотоциклісти.

Серед учасників відкриття мотосезону-2012 була дівчинка років дев’яти, яку можна було побачити в колоні на мотоциклі зі її татом (батько віз її позаду). Вся колона байкерів направилась до Корпусного парку, де вони зробили три кола. Після цього всі бажаючі поїхали на Вакуленці відпочивати на природі.

До речі, при розмові з журналістами любителі мотоїзди розповіли, що їм кататись по Полтаві не подобається

- У місті багато автомобілів, світлофорів та поліцаїв, - говорить байкер Сергій. - Краще  виїздити за місто, де можна відчути більше драйву.

До теми - Полтавську виправну колонію навідали байкери на чолі з Василем Вірастюком

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter