Полтавські випускниці одягли білі фартухи та бантики (фото)

Фото
25 квітня 2012 о 18:143634 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські випускниці одягли білі фартухи та бантики (фото)
Фотофакт.За тиждень до останніх дзвоників у полтавських школах цьогорічні випускниці вже вбралися у традиційний одяг: коричневі сукні, білі фартухи  та гольфи. Нагадаємо, що учні 11 класів  офіційно навчаються до 3 травня.
Дарина та Олександр, учні 11-А класу загальноосвітньої школи №9Дарина та Олександр, учні 11-А класу загальноосвітньої школи №9 Фотофакт.За тиждень до останніх дзвоників у полтавських школах цьогорічні випускниці вже вбралися у традиційний одяг: коричневі сукні, білі фартухи  та гольфи. Нагадаємо, що учні 11 класів  офіційно навчаються до 3 травня. По-святковому вбраних одинадцятикласниць можна побачити на вулицях Полтави. Як розповіли самі дівчата, так підтримують шкільні традиції. - У нашій школі існує традиція – за тиждень до останнього дзвоника ходити одягненими у ці речі, - говорить Дарина, учениця 11-А класу загальноосвітньої школи №9. - Знаю, що випускники  5, 29 та 18 шкіл теж підтримують цей ритуал, - розповіла інша дівчина, теж випускниця загальноосвітньої школи №9.

Цьогорічна випускниця Полтавської школи №9Цьогорічна випускниця Полтавської школи №9

Хлопці також не відстають від дівчат та одяглися у костюми. Таким чином школярі вирізняються із загальної маси перехожих та наштовхують деяких людей на думку, що дзвоники у полтавських школах вже лунають на цьому тижні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter