Ворскла зіграє з Таврією

Спорт
29 квітня 2012 о 10:59843 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ворскла зіграє з Таврією
"Таврія" Сімферополь – "Ворскла" Полтава.  2 травня 2012 року, стадіон РС "Локомотив", початок о 16:30
На кримському полі зійдуться не лише амбіційні команди, а й одні з найдосвідченіших тренерів України – Семен Альтман та Микола Павлов (фото sport-express.ua)На кримському полі зійдуться не лише амбіційні команди, а й одні з найдосвідченіших тренерів України – Семен Альтман та Микола Павлов (фото sport-express.ua) "Таврія" Сімферополь – "Ворскла" Полтава.  2 травня 2012 року, стадіон РС "Локомотив", початок о 16:30 У рамках передостаннього , 29 туру Прем'єр-ліги України з футболу полтавська команда вирушить до Криму, де зустрінеться з сімферопольскою Таврією. Нагадаємо, підопічні Миколи Павлова не можуть виграти вже п'ять матчів поспіль. В минулому турі зелено-білі зустрічалися з луганською "Зорею", матч закінчився боєвою нічиєю 2:2. Дуель Полтави і Сімфеорополя обслуговуватиме бригада суддів: Арбітр у полі – Олександр Дердо (Одеська обл.) Асистенти – Семен Шлончак (Черкаси), Сергій Букреєв (Харків)
4-й арбітр: Дмитро Кутаков (Київська область)
Інспектор ФФУ: Ігор Ярменчук (Київ)
На даний момент у турнірній таблиці "Таврія" посідає шосту сходинку з 44-ма пунктами, а "Ворскла" восьму  з  33-ма очками.
До теми: Романа Безуса звинувачують в расизмі, прес-служба «Ворскли» заперечує

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter