Полтавка викликала міліцію та пожежників, щоб зайти у квартиру

Новини
9 травня 2012 о 11:45861 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка викликала міліцію та пожежників, щоб зайти у квартиру
Жінка вийшла на вулицю, та повернувшись, не могла достукатись у квартиру. Син не відчиняв їй двері, бо спав п'яний.


Фото з сайту yak-prosto.comФото з сайту yak-prosto.com

Ще в  оселі знаходилась її 84-річна матір, яка сама не могла піднятись з ліжка. Тож полтавка підняла тривогу.

Подія сталась учора, 8 травня, о 16.10 по вулиці Примакова.  Та як стало щойно відомо, таке припущення зробила жінка, яка не могла до них достукатись у двері.

- У той час, коли мати вийшла в місто, син ліг спати, бо був напідпитку, - зазначив Володимир Пасічко, помічник начальника Київського райвідділу міліції зі зв’язків з громадськістю та взаємодії зі ЗМІ. – Тож і не чув, коли вона стукала в двері. У чоловіка не найкраща репутація  Він ніде не працює і частенько випиває.

Щоб зайти до квартири, міліція викликала еменесників.

- Квартира, знаходилась на 4-му поверсі п’ятиповерхівки, - розповів Віталій Шкаревський, начальник центру пропаганди ТУ МНС у Полтавській області. -  У ній була 84-річна бабуся, яка вже власними  силами не підіймалась з ліжка, а ще  її 43-річний онук, який у той момент спав. Повернувшись додому, жінка не могла достукатись у двері, тож викликали міліцію, бо хвилювалась, що могло щось трапитись. Наших же працівників викликали правоохоронці.

Рятувальники піднялись до їх оселі за допомогою альпінійського спорядження. Зайшли до квартири через балкон, і відчинили полтавці двері, щоб жінка впевнилась, що все в порядку.

Нагадуємо, що у Полтаві досить часто заручниками зачинених квартир стають пенсіонери та діти. Був випадок, коли мама 3-річної полтавки вийшла до сусідки, а у її квартирі зачинились двері, де залитшилась дівчинка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter