Полтавка на автомобілі збила 19-річну дівчину

Новини
10 травня 2012 о 12:061046 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавка на автомобілі збила 19-річну дівчину
ДТП сталась по вулиці Коваля.


Фото з сайту sibautocity.ruФото з сайту sibautocity.ru

Жінка на  «Нісан Мікра», повертаючи на вулицю Майдан Незалежності, наїхала на 19-річну жительку Полтавського району, яка в той момент переходила дорогу. Про подробиці сьогодні, 10 травня, повідомили у прес-службі ДАІ області.

- Дівчина переходила дорогу на пішохідному переході, - зазначила Наталія Варченко, керівник прес-служби ДАІ області. – Світлофором він не регулюється, але ж там є відповідний дорожній знак, на який водій повинна була зважити.

Аварія сталась нещодавно, о 19.30. Автомобіль «Нісан Мікра» рухався по вулиці Коваля, в напрямку вулиці Духова. За кермом знаходилась 32-річна полтавка, яка повертаючи на вулицю Майдан Незалежності збили 19-річну жительку села Тахтаулово. У результаті аварії пішохід отримала травми. ЇЇ госпіталізували в міську лікарню Полтави №1.

До речі, в обласному центрі пішоходи часто потрапляють під колеса автомомбілів. Так, одного разу по жінці проїхалось два автомобіля . Небезпека на пішоходів часто очікує по вулиці Калініна, де неодноразово збивали людей.

Нагадуємо, що нещодавно у Полтаві перекинулась фура з водою (фотофакт)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter