ДТП у Полтаві: 19-річний водій «Мерседеса» збив двох школярів-велосипедистів

Новини
14 травня 2012 о 10:351283 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
mercedes-avtoslet.ruУнаслідок зіткнення одна дитина з травмами опинилася у лікарні.


Автопригода сталася учора, 13 травня, о 18 годині у Ленінському районі Полтави, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УДАІ в Полтавській області. 19-річний полтавець, власник автомобіля "MERCEDES-BENZ VITO", рухався по вулиці Ставицького в напрямку вулиці Сімофорної.

- Водій, виконуючи поворот ліворуч на вулицю Вороніна, не пропустив і збив 15-річного велосипедиста, учня 8 класу однієї з полтавських шкіл. З місця пригоди власник машини не втік, був тверезим, - повідомила Наталія Варченко, начальник ГЗГ ВДАІ МВС України в Полтавській області.

Внаслідок ДТП постраждав 9-річний пасажир велосипеда, учень 3 класу. Він з переломом правої голені доставлений в дитячу міську лікарню. Нині вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 286 Кримінального кодексу  України. Винуватця ДТП можуть покарати штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років чи без такого.

До теми:

У Полтаві на пішоходному переході машина збила подружню пару: подробиці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter