Квитки на супершвидкі потяги будуть удвічі дорожчими, ніж на звичайні

Новини
Валентина Зайченко14 травня 2012 о 16:381133 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Швидкісні потяги будуть дорогим задоволенням (Фото з tsn.ua)Найдешевший квиток на потяг Hyundai коштуватиме 222 грн.


Мініфраструктури зробило вартість проїзду у пасажирських вагонах 1-го і 2-го класів у швидкісних потягах Інтерсіті+  удвічі вищою за тарифи на звичайних швидких поїздах, пише tsn.ua


"Вартість проїзду пасажирів у вагонах 1-го і 2-го класів швидкісного потягу Інтерсіті+ (ІС+) визначити шляхом множення вартості проїзду відповідно у купейному, плацкартному вагонах швидкого поїзда на коефіцієнт 2,0", - йдеться у документі.

Так, поїздка з Києва до Харкова (при відстані 488 км) у другому класі швидкісного Hyundai обійдеться пасажирам від 222 грн, у першому класі - від 379 грн. Вартість проїзду в швидкісних електропоїздах Skoda на маршруті Харків-Донецьк (при відстані 318 км) у другому класі складе від 57 грн, у першому класі - від 125 грн.

При оформленні проїзду в потягах Інтерсіті+ "туди і назад" надаватиметься знижка у розмірі 10%.

Крім того, згідно з проектом наказу, вартість квитка і плацкарти на потяги Інтерсіті+ (ІС+), які відправляються у четвер і суботу, визначатиметься з коефіцієнтом 0,9, на потяги, які відправляються у п'ятницю і неділю, - з коефіцієнтом 1,1.

Нагадаємо, у грудні минулого року Україна підписала з Hyundai контракт на постачання 10 швидкісних потягів. Загальна вартість контракту складає близько 307 млн доларів.

До теми: Через Полтаву буде їздити двоповерховий потяг

З кінця травня усі потяги, що зупиняються у Полтаві, їздитимуть за новим графіком

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter