Під Полтавою серед білого дня згорів автомобіль

Новини
Надія Труш16 травня 2012 о 10:011363 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Під Полтавою серед білого дня згорів автомобіль
Під Полтавою вдень згорів автогараж, в якому був автомобіль ВАЗ-21073.


фото з сайту firtka.if.uaфото з сайту firtka.if.ua

Пожежа в автогаражі по вулиці Леніна у селі Рунівщина  (Полтавський район) знищила автомобіль ВАЗ-21073, електрозварювальний апарат, бензопилу, деяке домашнє майно.

– Пожежа в гаражі, який належить 54-річній жінці, сталася о 13 годині учора, 15 травня, через необережність під час куріння, – повідомив Віталій Шкаревський, керівник Центру пропаганди УМНС в Полтавській області. – Пожежу спричинив чоловік господарки. Він щось ремонтував у гаражі, потім пішов до будинку, ймовірно, залишивши недопалок.

За даними рятувальників, чоловік спав й не помітив, як загорівся гараж. Пожежу помітила сусідка, але допомогу викликала не відразу. Спершу подумала, що просто горить сміття. А коли ж дим став сильнішим, помітила, що палає автогараж.

– Цегляний гараж, автомобіль, інструменти й домашнє майно згоріли, – зауважив Віталій Шкаревський.

До речі, у місті на ходу загорівся вантажний автомобіль. А минулого місяця у Полтаві горів «Форд Фієста», який належить 24-річній дівчині. На початку цього року горів автомобіль міліціонера.

Нагадаємо, необережність під час куріння уже не раз спричиняла пожежу. У Полтаві хтось із жителів однієї з багатоповерхівок, що  по вулиці Фурманова, палив на балконі і викинув вниз недопалок. В результаті  загорілась балконна рама та білизна з одягом  сусідки  знизу. Ще один випадок: через необережність під час куріння у полтавки горів акваріум.

Також читайте:

Під Полтавою блискавка ледь не знищила двоповерхівку

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter