Вся Європа у Корпусному парку (фоторепортаж)

Новини
19 травня 2012 о 18:581290 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вся Європа у Корпусному парку (фоторепортаж)
ЗОШ №20 імені Бориса Серги презентує УгорщинуСьогодні, 19 травня, з нагоди святкування Дня Європи, територію парку заполонили презентації кожної країни континенту.


До акції долучилися усі навчальні заклади міста – як школи так і університети. Не зважаючи на жахливу спеку, бажаючих подивитися на учнівські доробки зібралося чимало.

У презентації були представлені абсолютно усі країни Європи. Хто і яку країну буде представляти вирішило жеребкування, що провели заздалегідь.

- Цього року нам дісталася Угорщина, - розповідає Лариса Буличева, заступник директора з виховної роботи ЗОШ №20 імені Бориса Серги. – Та ми зовсім не розчарувались, скоріше навпаки. Було мало часу підготуватись, адже травень – період екзаменів, ЗНО та випускних, тому все робили наспіх. Та все ж, гадаю, що ми справились.



У межах акції в презентаційних палатках різних країн проводилися майстер класи та частування. Наприклад, предствники України вчили робити підкови на щастя, а данці – пригощали канапе з сиром.

До речі, у рамках Дня Європи сьогодні відбулися Олімпійські змагання.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter