У Полтаві будують "лікарню майбутнього"

Фото
23 травня 2012 о 12:111674 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві будують "лікарню майбутнього"
Роботи по реконструкції приміщення під нову лікарню йдуть повним ходом. Роботи по спорудженню перинатального центру, які планували на травень місяць, розпочалися - пересвідчилося "Коло".

На приміщенні по вулиці Залізничній, 17а, де й розташується майбутній перинатальний центр, про попереднього постояльця все ще нагадує вивіска «Діагностичний центр обласної лікарні » , який тут знаходився раніше.

Однак жінка-охоронець повідомила журналісту, що діагностичний центр тут вже не працює з 3 травня. Тому далі першого поверху не пустила і вказала на вихід. Тим не менш у холі «сліди» ремонтних робіт помітні одразу: у приміщенні відчутний запах пилу та чути гуркіт приладів. З вулиці також можна пересвідчитися, що приготування йдуть повним ходом: у відчинених вікнах по поверхах помітно, як робітники працюють у палатах.

Нагадаємоє: у Полтаві за 5 місяців побудують перинатальний центр європейського рівня для "виходжування" недоношених дітей та дітей з паталогіями від народження. Відкрити "лікарню майбутнього" мають 1 жовтня цього року.

Інші аспекти підготовчої роботи до відкриття центру, яке заплановане на жовтень місяць, розкрив Віктор Лисак, начальник обласного управління охорони здоров’я.

– Наразі проведений акцентований тендер на виконання робіт, замовник – обласна лікарня. Підготовлене замовлення на медичне обладнання, яке передали у Міністерство охорони здоров’я. Уже підбираємо кадри, які будуть працювати у лікарні. Частина фахівців прийде сюди працювати з обласної лікарні. Також створена опікунська рада при голові обласної державної адміністрації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter