У Полтаві в суботу проведуть «Всеукраїнський велодень» (програма)

Спорт
23 травня 2012 о 14:581301 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві в суботу проведуть «Всеукраїнський велодень» (програма)
У Полтаві вп'яте велосипедисти проїдуться колоною містом під час акції "Велодень". Очікується, що під час акції 26 травня крутитимуть педалі 300 полтавців.
Офіційна програма Велодня в Полтаві:

1. Велосипедні змагання для дітей 3-7 років. Місце проведення – Корпусний парк, 10.00

2. Відкриття велосипедних парковок біля музейних закладів (всього 30 парковочних місць) музей-садиба Івана Котляревського, 10.30

3. Офіційне відкриття Велодня. Місце – Корпусний парк, 11.30. Тут відзначать кращих серед осіб, причетних до розвитку велоруху міста. Також дітям школи-інтренату 2 вручать велосипеди. Їх придбали за кошти, що зібрали небайдужі велосипедисти нашого міста.

4. Велопарад вулицями міста за маршрутом «Кільцевого». Старт о 12.00 з Корпусного парку

5. Змагання з велоорієнтування. Місце проведення парк «Перемога», о 14.00

6. Велосипедні перегони серед дорослих с. Вакуленці, 14.00

7. Велоквест «Скарби VelOnації» с. Вакуленці, 18.00.

Фото з сайту bikeday.poltava.uaФото з сайту bikeday.poltava.ua

Організаторами заходу в місті виступили громадські організації «Вело Полтава», «Велосипедна спортивна асоціація «ВЕСПА», Полтавська обласна федерація спортивного орієнтування, проект «МТВО Полтава та квест-група VelOn», управління у справах сім`ї, молоді та спорту і управління культури Полтавського міськвиконкому.

До речі, велодень пройде вп'яте у нашому місті. У минулому році до акції також приєдналися міський голова Олександр Мамай, секретар міської ради Оксана Деркач та заступник голови -керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко.

Більше інформації, план заходів і прес-анонс можна побачити на сайті Велодня 2012 в Полтаві bikeday.poltava.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter