У Полтаві через замінування спортивно-оздоровчого закладу евакуювали дітей

Ситуація
30 травня 2012 о 09:29818 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві через замінування спортивно-оздоровчого закладу евакуювали дітей
Нетверезий чоловік погрожував підірвати спортивно-оздоровчий заклад Полтави, в якому знаходилось близько десяти дітей.
Приїхавши на місце події, міліціонери вибухівки не знайшли. Псевдомінеру  загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до п’яти років.

Фото зі сайту mia-pl.gov.uaФото зі сайту mia-pl.gov.ua Подія сталась учора, 29 травня, о 16 годині 25 хвилин.- До чергової частини Полтавського міського управління міліції надійшло повідомлення від адміністратора приватного спортивно-оздоровчого закладу, - розповіли у ВЗГ УМВС України у Полтавської області. - Він повідомив, що у приміщення їхньої організації зайшов невідомий чоловік та погрожує його підірвати. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. "Псевдомінер" Фото зі сайту mia-pl.gov.ua"Псевдомінер" Фото зі сайту mia-pl.gov.ua При виїзді правоохоронці встановили, що підірвати заклад погрожував 28-річний непрацюючий полтавець, який був затриманий «по гарячих слідах». За словами працівника спортивного закладу, на момент «візиту» незнайомця в залі займалися близько десяти дітей, які були евакуйовані. Вибухівки ні в приміщенні, ні на прилеглій території міліціонери не виявили. Затриманого чоловіка, який знаходився в стані сп’яніння, наразі опитують працівники Октябрського райвідділу міліції. За слова Юрія Сулаєва, речника обласної міліції, на Полтавщині це вже шостий псевдотерорист за останні півроку. Нагадуємо, що спочатку в Полтаві нібито замінували ТЦ «Конкорд». Потім фактично в один день «замінували» кафе та потяг. Згодом аби не ділитись донькою, жінка зробила з екс-чоловіка «терориста». Ще один подібний випадок був зафіксований у області. Вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно 28-річного "жартівника" за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян). Триває дослідча перевірка.  Зокрема, «жартівнику» загрожує штраф від 8500 до 17000 гривень, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter