Полтавська міліція влаштувала у школі недитяче шоу: фоторепортаж

Дозвілля
Надія Труш1 червня 2012 о 15:561109 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавська міліція влаштувала у школі недитяче шоу: фоторепортаж
У Полтаві міліціонери влаштували з нагоди Міжнародного дня захисту дітей шоу: демонстрували роботу кінологічної служби, показували як затримують злочинців та організували виставку зброї.


Дітлахи захоплено роздивлялися виставку зброїДітлахи захоплено роздивлялися виставку зброї

Охочих подивитися на розважальну програму, яку демонстрував підрозділ особливого призначення «Беркут», на стадіоні полтавської школи №26 зібралося чимало. Серед присутніх були не лише учні навчального закладу: прийшли й батьки з маленькими дітьми.

Спершу присутнім продемонстрували як службові собаки затримують злочинців та шукають наркотики. Потім – ускладнили завдання для вівчарки: собака мала знайти гільзу, яка знаходилася на території стадіону. Ще одне із продемонстрованого – як службова собака знаходить взуття за запахом.

Особливий захват у присутніх викликала демонстрація затримання злочинців. Адже міліціонери використовували автомобілі з сиреною та зброю. Від пострілів дехто з дітей навіть починав плакати.

Окрім цього, присутнім демонстрували зброю.

Пропонуємо подивитися фоторепортаж.



Також читайте:

Під Полтавою правоохоронці знищили 130 кілограм наркотиків - фоторепортаж

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter