Сьогодні запустили ще один Hyundai, який їде через Полтаву до Донецька

Новини
7 червня 2012 о 16:211563 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сьогодні запустили ще один Hyundai, який їде через Полтаву до Донецька
7 червня до Донецька вперше прибув зі столиці швидкісний міжрегіональний електропоїзд виробництва  Hyundai Rotem.


Цей потяг зупиняється і на станції Полтава-Південна.

"Хюндай" на станції Полтава-Київська, що їхав з Харкова до столиці."Хюндай" на станції Полтава-Київська, що їхав з Харкова до столиці.

- Новий потяг сполученням Київ-Донецьк прибув і відправився зі станції «Полтава-Південна» без запізнень, о 9.10, - розповіла Валентина Олександрівна, виконуюча обов’язки завідувача кас залізничних вокзалів Полтави. –  З Полтави на нього сіло два пасажира. У принципі в ньому було чимало пасажирів. Я особисто поцікавилась у стюардів потягу скільки сідало в столиці, то вони відповіли, що більше 200. Думаю, що для першого дня  - це нормально. На другий клас  квиток  коштує десь 260 гривень, а на перший  - за 400 гривень.

До речі, сьогодні, 7 червня, розпочав курсувати лише перший склад цього потягу. Другий склад запустять 9 червня. Тобто у кожен бік ходитиме два рейси. Про це повідомили на офіційному сайті Укрзалізниці.

Нагадуємо, що електропотяги Hyundai запустили до Євро-2012. Першими в рейси, що йдуть через Полтаву, пішли такі потяги сполученням Київ-Харків та Харків-Київ. Вони зупиняються на Полтаві-Київській.Як полтавські провідники та працівниця з вбиральні змушують пасажирів потягу «Хюндай» застрибувати у вагон читайте тут.

Розклад руху, ціни за квитки на новий електропотяг сполученням Київ-Харків, та які є альтернативи читайте тут.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter